DIVERSE

Luktestoffholder
Pris: 160,- (inkl. mva)
Luktestoffholderen er laget av et høyabsorberende materiale, dvs. den suger opp luktestoffet på en effektiv måte. Dyppes i luktestoffet eller det smøres på. Festes til en kvist ved fella eller inne i fella (avhenger av felletype). Løser seg ikke opp i vann. 4 stk. per pakning.

Enkelt og raskt!

 


Snaretråd
Pris: 250,- (inkl. mva)
Vi fører snaretråd av riktig tykkelse og kvalitet! Tråden leveres i lukket praktisk spole, slik at det ikke så lett blir ”knuter på tråden” om du lager snarene hjemme eller ute i terrenget. Spolen inneholder 180 meter. Bruksanvisning for hvordan snarene lages, og hvordan de plasseres ute i terrenget følger hver bestilling.
Tusenvis av meter solgt siden 1992 !!!

 


Spennjern for revesaks og åtesaks for mår
Pris: 950,- (inkl. mva)
Med dette spennjernet spenner du saksa på en sikker og rask måte. Spennjernet er sammenleggbart og får lett plass i ryggsekken. Meget solid utførelse.
Vekt: 2.1 kg.

 


Spennjern Type A for Conibear 160, 220, 280 og 330
Pris: 182,- (inkl. mva)
Med FANGSTUTSYR`s spennjern spenner du fellene på en enkel, rask og ikke minst sikker måte. Jernet fungerer som en tang ved at hakkene i spennjernet plasseres i fjærringene, og du presser de sammen. Når fjæra er presset sammen holder man godt med en hånd rundt spennjernet, mens man med den andre legger sikkerhetskroken rundt den andre fjærarmen. Spennjernet er primært beregnet for Conibearfeller av størrelsene 220, 280 330, men kan også brukes på 160 feller Laget i ubehandlet stål.

Lengde: 55 cm.

Vekt 1.3 kg.

 


Spennjern Type B for Conibear 160, 220, 280 og 330
Pris: 190,- (inkl. mva)
Spennjernet har samme bruksområde som Spennjern Type A, men er laget i aluminium og er derfor mye lettere. Det er også lengre slik at kraften du må bruke for å presse fjæra sammen blir betydelig mindre. Håndtaket gjør jobben mer skånsom og sikrere. Egner seg for Conibear feller fra 160 og oppover.

Lengde: 62 cm.

Vekt 0.7 kg.

 


Festebraketter type 'A'
Pris: 30,- / 35,- / 40,- (inkl. mva)
Alle har vi hatt vansker med å feste feller av Conibear-typen til f.eks. en trestamme. Nå er også dette problemet løst en gang for alle. Slå inn to spikre eller skru inn to skruer i stammen. Etter at braketten er festet til stammen er det bare å hekte slagbøylene under "ørene" på braketten. Det du før brukte 15-20 min. på tar nå 30 sekunder. Noen bedre? Vi fører braketter for alle størrelser av Conibear-typen. Det anbefales at brakettene får en rustbeskyttelse, da de leveres ubehandlet. En god ide er å behandle de samtidig med fellene i Black Coat!

For illustrasjon av montering:
Klikk her

 


Festebraketter type 'B'
Pris: 30,-
Denne nye typen brakett slåes forsiktig inn i treverket som en spiker. Slagbøylene klemmes så fast til de fleksible bøylene på braketten. Når fella utløses vil fella frigjøre seg selv fra braketten. Med denne braketten han fellen plasseres i både horisontal og vertikal posisjon. Beregnet for Conibear 120,160 og 220. Braketten er sort av farge, men vil ruste. Det anbefales derfor at de får en form for rustbeskyttelse. En god ide er å behandle de samtidig med fellene i Black Coat !!!
For illustrasjon av montering
Klikk her

 


Feste-fjærer
Pris: 35,- (inkl. mva)
Med feste-fjærer blir festing av feller på staur gjort fra mareritt til en drøm. Feste-fjæren presses mellom stauren og fjær-ringen på feller av typen Conibear, og vips så sitter fella fast! Glem trekile og andre plundrete løsninger en gang for alle. Det anbefales at festefjærene får en rustbeskyttelse, da de leveres ubehandlet. En god ide er å behandle de samtidig med fellene i Black Coat!

Bruk feste-fjærer !

 


Fjærer til Conibear feller
Pris: 71,-
(for 60 og 120)
Pris: 81,- (for 160)
Pris: 91,- (for 220)
Pris: 106,- (for 330)

 


Reservedeler / "Doger"
Pris: 51,-
(for fellestørrelse 60, 120, 160)
Pris: 56,- (for fellestørrelse 220)
Pris: 61,- (for fellestørrelse 280 og 330)

 


Reservedeler / Avtrekkere
Pris: 45,-
(for fellestørrelse 60, 120)
Pris: 56,- (for fellestørrelse 160)
Pris: 61,- (for fellestørrelse 220)
Pris: 66,- (for fellestørrelse 330)

 


Ny type sikringskrok
I motsetning til de vanlige sikringskrokene på Conibearfeller er disse laget av flatt stål. De festes på fjæra med 'Vise Grip' eller skrustikke. De vil ikke gli opp eller ned på flæra, kun svinge rundt. Du unngår at sikringskroker fanger opp fjæra når den blir utløst.

Pris: 30,- per par.

 


Tråpanner
Pris 141,-
pr. pakke (type A).
Pris 152,- pr. pakke (type B).
Mange har etterlyst disse, og her er de! Tråpanner for feller som bygger på Conibear-prinsippet. Selges kun i poser med 12 stk. Bruksanvisning følger med.
Det anbefales at tråpannene får en rustbeskyttelse, da de leveres ubehandlet. En god ide er å behandle de samtidig med fellene i Black Coat!
Type A er beregnet for 60 - 120 feller.
Type B er beregnet for 160 - 220 feller.

 


Sikkerhetskrok
Pris: 140,- (inkl. mva)

Med sikkerhetskroken kan du arbeide trygt med fellene når du lager dine "set". Sikkerhetskroken "fanger" opp og holder slagbøylene hvis fella utløses mens du arbeider med den. Sikkerhetskroken passer for alle typer av Conibear-feller. Sikkerhetskroken er en nødvendighet om du arbeider med f.eks. Conibear 330-2, da disse fellene er så kraftige at de kan forårsake varige skader på legemsdeler.

For eksempel på ferdig montasje
Klikk her og Klikk her

 


Ståltråd
Pris: 91,- (inkl. mva)

Ståltråd har alle bruk for, og vi kan nå tilby praktiske ruller med 1.25 mm glødet, bløt ståltråd. Rullene er lette å ha med seg i sekken eller i jakkelommen. Rullene passer også til ståltrådhjulet vi selger.

Lengde: ca. 200 m.
Vekt: 1.6 kg.

 


Ståltrådhjul
Pris: 434,-(inkl. mva)

Etter vår mening er dette den enkleste og mest praktiske måten å oppbevare ståltråd på ute i terrenget. Fungerer som en snelle. Spol opp ståltråden hjemme, og trekk ut ønsket lengde når du er ute i terrenget. Ståltrådhjulet kan festes på belter med opptil 6 cm bredde. Rommer ca 200 m ståltråd (1.25 mm). Hjulet er laget i meget sterk Lexan plast eller flyaluminium. Farge: Sort/aluminiumsfarget.

 

Vi fører også ståltrådhjul i svart plast. Samme pris som over (434,-).

Lansky brynesett
Pris: 429,- (inkl. mva)

Med dette brynesettet blir det en enkel sak å holde flåkniver skarpe. Den store fordelen med Lanskys bryneprinsipp er at du får eksakt samme slipevinkel på begge sider av eggen, noe som nesten er umulig med andre slipeformer. Settet inneholder tre forskjellige brynestener med stag, bryneolje og knivjigg.
Leveres i plastetui.
Lettfattelig bruksanvisning.

 


Fot til slipejigg
Pris: 162,- (inkl. mva)

Med denne foten i plast forenkler du slipeprosessen ytterligere. Du sikres en stødig og sikker sliping. Det er boret fire hull i foten for montering på treplate.

 


Sag
Pris: 212,- (inkl. mva)

Kvalitetssag fra den kjente Gerber-fabrikken i USA. Sagen har et råsag-blad, noe som gjør den velegnet til å sage over såvel fersk som dødt virke. Bladet foldes inn i skaftet på samme måte som vi kjenner fra lommekniver. Skaftet er laget av zytel-kunststoff og er meget solid.
Bladlengde: 13.5 cm
Total lengde: 29.5 cm
Vekt: 91 g
Leveres uten etui.

 


Lange isolerte hansker
Pris: 460,- (inkl. mva)

Med disse hanskene kan du arbeide i isvann i timesvis uten at følelsen a fingrene blir borte. Hansken er foret innvendig med et varmeisolerende stoff opp til håndleddet. Utvendig er den laget av PCV. Hanskene er så lange at de rekker helt op til armhulen. De holdes oppe med en bred strikk bak på ryggen / nakken. Solide hansker du vil ha glede av i mange år. Hanskene er en nødvendighet for de som fanger mink / bever.

Navneskilt for feller (sink)
Pris: 136,- (inkl. mva)

Navneskilt av sink. Pakningen inneholder 25 skilt samt like mange kobbertråder til å feste de til fella med. Eieren skriver sitt navn med kulepenn eller blyant på skiltet. Husk å trykke hardt når du skriver, så navnet blir lett å lese.

 Hefte om fangst
Pris: 91,- (inkl. mva)

Av innhold kan nevnes: Hvorfor fangst ? Økologi og predasjonskontroll. Lovverket. Forberedelser til fangsten. Behandling av fanget vilt. To forskjellige set til følgende dyrearter: Mink, Mår, Røyskatt, Grevling, Rødrev, Mårhund, Bever, Bisamrotte, Kråke- og Måkefugl, Rype.
Heftet er på 32 sider.

 


Instruksjonsfilmen "Fangst av Bever"
Pris: 364,- (inkl. mva)

En instruksjonsfilm produsert av FANGSTUTSTYR.
Av innhold kan nevnes:
Beverens biologi.
Forvaltningen av beveren.
Utstyr.
Fangst i åpent vann.
Fangst i islagt vann.
Flåing.
Behandling av skinn.

Finnes kun på CD.
Spilletid: ca. 2 timer.